شرکت عمران پرند با ۲ هزار تن آسفالت بهسازی معابر را ادامه می‌دهد

۲ هزار تن آسفالت برای بهسازی ۱۵ هزار مترمربع از معابر پرند اختصاص یافته و عملیات روکش، ترمیم و لکه‌گیری آسفالت در فازهای ۴، ۵ و ۶ ادامه دارد.

به گزارش پرندپرس، عملیات تراش آسفالت لاین شرقی خیابان کوه نور و آماده‌سازی این مسیر برای اجرای روکش جدید آغاز شده است. هم‌زمان، عملیات روکش آسفالت بلوار امام صادق(ع)، معروف به بلوار کوه نور، در شمال فاز ۶ پس از انجام زیرسازی‌های لازم در حال اجراست.

بر اساس اعلام شرکت عمران شهر جدید پرند، برای روکش ۱۵ هزار مترمربع از این بلوار، ۲ هزار تن آسفالت پیش‌بینی شده و اجرای عملیات طی پنج روز برنامه‌ریزی شده است. لاین رفت بلوار نیز در ماه‌های گذشته آسفالت شده و اکنون بهسازی لاین برگشت در دستور کار قرار دارد.

همچنین عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت بلوار انقلاب اسلامی، در محدوده میدان ولایت تا فازهای ۴ و ۵، از سوی واحد خدمات شهری شرکت عمران پرند آغاز شده است.

این اقدامات با هدف بهبود کیفیت معابر، افزایش ایمنی و تسهیل تردد شهروندان انجام می‌شود.

لینک کوتاه: https://parandpress.ir/?p=13117

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *