افزایش دوباره نرخ صدور بلیت در قطار تهران–پرند برای مسافران بدون بلیت

نرخ صدور بلیت داخل قطار حومه‌ای تهران–پرند برای مسافرانی که بدون بلیت سوار قطار می‌شوند از امروز ۵ آذر ۱۴۰۴ با ۵۰ درصد افزایش به ۱۵ هزار تومان رسید.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده در کانال رسمی قطارهای حومه‌ای، از امروز چهارشنبه ۵ آذرماه ۱۴۰۴، قیمت بلیت قطار حومه‌ای تهران–پرند و بالعکس در صورت عدم دریافت بلیت پیش از سوارشدن، از ۱۰ هزار تومان به ۱۵ هزار تومان افزایش یافت.

طبق این اطلاعیه، دارندگان بلیت اعتباری در هر سفر از ۱۰ درصد تخفیف برخوردار می‌شوند و بهای بلیت برای ایشان ۹ هزار تومان محاسبه خواهد شد. همچنین استفاده از کارت بلیت اعتباری تنها برای یک نفر امکان‌پذیر است.

براساس اعلام شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری، صدور بلیت داخل قطار برای مسافرانی که بدون بلیت وارد قطار شده باشند، مشمول ۵۰ درصد افزایش نسبت به نرخ پایه مصوب است و مبلغ آن ۱۵ هزار تومان تعیین شده است.

#پرند_پرس _ 👇به ما بپیوندید👇

تلگرام 📲 ایتا 📲 اینستاگرام 📲
🌐 سایت

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *