ازدحام مسافران و انتظار برای خط دوم ریلباس تهران-پرند
سفر با ریلباس در مسیر تهران تا پرند این روزها برای مسافران به تجربهای شلوغ و زمانبر تبدیل شده است، اما خبری امیدوارکننده در راه است: خط دوم ریلباس که قرار است ظرفیت جابهجایی مسافران را به شکل قابل توجهی افزایش دهد، در آستانه آغاز عملیات اجرایی است.
سرپرست فرمانداری شهرستان بهارستان در بازدید اخیر خود اعلام کرد: «مقدمات اجرای این خط جدید تا حد زیادی فراهم شده، اما یک مشکل فنی باقی مانده است؛ یک خط لوله اصلی آب در مسیر پروژه باید جابهجا شود. شرکت آب و فاضلاب با تسریع در این انتقال، میتواند مسیر را برای شروع سریع ریلگذاری هموار کند.»
شرفی افزود که موضوع جابهجایی لوله در کمیته برنامهریزی و توسعه استان مطرح و مصوب شده و رئیسجمهور نیز توجه ویژهای به توسعه خطوط ریلی این منطقه دارد.
بازدیدی که اخیراً با حضور نماینده مردم در مجلس، معاون وزیر راه و مدیر راهآهن استان از مبدأ تهران تا رباطکریم انجام شد، نشاندهنده ضرورت و حساسیت پروژه برای مردم است.
#پرند_پرس _ به ما بپیوندید👇
تلگرام 📲 ایتا 📲 اینستاگرام 📲
🌐 سایت
